Lezingen over het Fochtelooerveen en de Verkade albums

De lezing met PowerPointpresentatie over het Fochtelooerveen en de Verkade albums is bij te wonen op de donderdagen 28 oktober, 11 en 25 november om 10.00 uur in het centrum voor prentkunst van de Stichting Nobilis aan het Zuideinde 26b. De kosten zijn € 7,50 twee koppen koffie met koek inbegrepen. Aanmelden is nodig: info@stichtingnobilis.nl  en er moeten minimaal acht deelnemers aangemeld zijn. Groepen kunnen zich ook opgeven voor dit programma en dan wordt in onderling overleg naar een datum gezocht. Judith Bouma en Pieter Jonker gaan ook op reis om in steden en dorpen in het noorden van het land de lezing te verzorgen voor groepen, maar dat brengt hogere kosten met zich mee. Ook na de tentoonstelling blijft deze lezing op het programma voor groepen die dat zouden willen.