nobilis-cahier

Vol trots kondigen wij u aan:

Binnenkort verschijnt er een nieuwe publicatie bij de Stichting Nobilis: Erik van Ommen. Vogelprenten ontwerpen, snijden en drukken. 95 afbeeldingen! Eenmalige oplage: bestellen nu mogelijk: € 7,50 + € 3,84 verzendkosten. Bent u Vriend van de Stichting Nobilis dan krijgt u het gratis thuis gestuurd. Vrienden doneren jaarlijks minimaal dertig euro en krijgen dan een jaarlijkse Vriendenprent (2021 Grietje Postma), uitnodigingen en kortingen. Meldt u aan. Binnenkort leest u meer op onze website over dit nieuwe cahier dat gaat over hoe Erik van Ommen in de techniek van de reductie-houtsnede zijn prachtige vogelprenten maakt. Het is een interactieve publicatie. Bij bepaalde prenten vindt u QR-codes afgebeeld, die ervoor zorgen dat u een filmpje te zien krijgt over het maken van juist die prent.