Siemen Dijkstra

Ontdekken

NobilisCahier16-AntjeVeldstra-kaft

Cahiers

Nobilis geeft in eigen beheer prachtig geïllustreerde cahiers uit. Vaak is dat naar aanleiding van een expositie en bevat het cahier naast de full colour-illustraties veel informatie over de kunstenaar en zijn werk.

omslagWetselaar

Boeken

Nobilis geeft in eigen beheer prachtig geïllustreerde boeken uit. Vaak is dat naar aanleiding van een expositie, maar er zijn ook prachtige overzichtswerken geschreven en verschenen van vooraanstaande grafici, zoals Herman Gordijn, Antje Veldstra, Johannes Mulders, Peter Lazarov e.a.

grafiekmap-in-memoriam-peter-lazarov

Grafiekmappen

Nobilis heeft prachtige en zeer betaalbare grafiekmappen te koop met verschillende formaten, technieken, thema's, kunstenaars e.d. Elke map bevat originele afdrukken van kunstwerken door de kunstenaar.

kaartenset-herman-gordijn

Kaarten

Nobilis geeft prachtige sets met kaarten uit. Soms zijn dat originele en door de kunstenaar ondertekende exemplaren bij.

In de museumwinkel zijn ook losse kaarten te koop.

Foto's van Nobilis

Nobilis- centrum voor prentkunst - Foto: Jan Bouma

Bekijk de foto's die tijdens openingen, workshops, tentoonstellingen en dagen voor de Prentkunst zijn gemaakt. Ze geven een prachtig beeld van wat er in het centrum te zien en te ervaren valt.

Openingstijden

Donderdag tot en met zondag van 13:30 tot 16:30 uur.

 

Route

Plan uw route

Contact:

Bezoekadres
Zuideinde 26B
8428 HE  Fochteloo

Postadres
Lange Akker 24
8431 PG  Oosterwolde

T: 06 38 39 28 40

KvK: 41003933

E: info@stichtingnobilis.nl